ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1973 με βάση την Πτολεμαΐδα (Βόρεια Ελλάδα). Παρέχει προϊόντα θέρμανσης και εξειδικευμένες μεταλλικές κατασκευές για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών και βιομηχανικών πελατών σε όλη την Ευρώπη. Καταρτισμένη με έμπιστο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο είναι αφοσιωμένο στο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στηριζόμενοι στη φιλοσοφία ότι “η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα είναι εξίσου σημαντική”.
Η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. (Kombi) απολαμβάνει μια άψογη φήμη και εμπειρία για περισσότερα από 40 χρόνια.

ΠΑΡΟΝ

Η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. είναι μία από τις δυναμικότερα εμπλεκόμενες εταιρείες στον τομέα της θέρμανσης (ζεστό νερό και ζεστό αέρα) με συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.
Αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται με τα σύγχρονα βιομηχανικά μηχανήματα και το πλήρως εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό που εργάζεται σε κάθε έργο.
Η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και επίσης επιτυγχάνει σημαντική εξειδίκευση σε όλα τα προϊόντα.
Τέλος, η παρατεταμένη επαγγελματική δραστηριότητα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, έχουν αναπτύξει πιστή σχέση με τους προμηθευτές, συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σε μια έκταση 4500 τμ. με βιομηχανικές εγκαταστάσεις 3200 τμ. και με τη χρήση σύγχρονου βιομηχανικού εξοπλισμού, η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. έχει ένα προηγμένο εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, με στόχο την ανάπτυξη νέων προϊόντων με μεγάλο βαθμό απόδοσης, εφαρμόζοντας τεχνολογία που τα καθιστά φιλικά προς το περιβάλλον.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Σε όλες τις δραστηριότητές της, η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 και όλα τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ και φέρουν πιστοποιήσεις CE.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα κατά CE και με υψηλή απόδοση. Επιπλέον η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο για τις ειδικές μεταλλικές κατασκευές, μέσα από την πολυετή εμπειρία και τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Η σειρά των προϊόντων μας περιλαμβάνει:

Χαλύβδινοι Λέβητες στερεών καυσίμων και πετρελαίου / φυσικού αερίου έως 1163 kW
Ενεργειακά Τζάκια μέχρι 35 kW
Αερολέβητες στερεών καυσίμων έως 296 kW
Χαλύβδινοι Λέβητες Βιομάζας / Πέλλετ έως 500 kW
Ηλιακή Θέρμανση
Χαλύβδινες δεξαμενές πετρελαίου

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Η αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα παρέχει στην εταιρεία τη δυνατότητα να εισέλθει σε νέες διεθνείς αγορές. Οι εξαγωγές έχουν εξαπλωθεί στις χώρες:

Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Αλβανία, Βουλγαρία, Κόσοβο, Σερβία, ΠΓΔΜ, Σλοβενία, Κροατία, Ουγγαρία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Πολωνία, Ρουμανία)
Κεντρικής Ευρώπης (Αυστρία, Γερμανία)
Ανατολικής Ευρώπης (Ρωσία, Ουκρανία)
Νότιας Ευρώπης (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Κύπρος)
Δυτικής Ευρώπης (Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία)
Και χώρες εκτός Ευρώπης, όπως ο Καναδάς, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και την Παλαιστίνη.