Σεμινάριο Σωλήν στο εργοστάσιο μας.

Επιμένουμε σαν Έλληνες παραγωγοί σε συνεργασίες με Ελληνικές παραγωγικές εταιρίες. Ένα παραπάνω όταν έχουμε να κάνουμε με μια συνεργασία που ξεκίνησαν οι πρεσβύτεροι και συνεχίζουμε και εμείς με επιτυχία και χαρά!
Το χθεσινό σεμινάριο της εταιρίας Solin S.A. ήταν βασισμένο στα προϊόντα και τις λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε στον τομέα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την κάθε ανάγκη μιας τέτοιου τύπου θέρμανσης. Συστήματα τοποθέτησης σωλήνων, σωλήνες ενδοδαπέδιας και τρόποι τοποθέτησης, κάλυψης και μόνωσης όπως και αποφυγή και λύσεις προβλημάτων. Ένα άρτιο σεμινάριο με μεγάλο ενδιαφέρον.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υδραυλικούς που βρέθηκαν στο εργοστάσιο μας από την Εορδαία, Κοζάνη, Φλώρινα και Καστοριά. Ήταν χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στο εργοστάσιο και επί τη ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Ο τεχνικός κόσμος της Δυτικής Μακεδονίας δίνει το παρόν και μένει πάντα ενημερωμένος για τις εξελίξεις και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο Σίμο, για την άψογη παρουσίαση του και τις άρτιες απαντήσεις του σε όλες τις ερωτήσεις που έγιναν.
Προχωράμε με γνώμονα την παραγωγή στην Ελλάδα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.